Δευτέρα 14 Μαΐου 2018














ΚΛΑΜΠ ΓΕΛΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤHN ΓΙΟΡΤΗ
ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΕΛΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΪΟΥ 2018
Με μια υπέροχη συνάντηση γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου – Παγκόσμια Ειρήνη μέσω του Γέλιου στο Καλοκαιρινό μας στέκι, στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29 και Καρυάτιδων, λίγο πιο πάνω από το Μουσείο Ακρόπολης, στην Ακρόπολη!!!!
8 Συντονιστές και 35+ συμμετέχοντες γιορτάσαμε και γελάσαμε με έναν τρόπο που μόνο στο Κλαμπ Γέλιου ξέρουμε να περνάμε!!!!
Στη γιορτή συμμετείχαν και ζωγράφισαν πίνακες εμπνευσμένους από την Ειρήνη οι Kαλλιτέχνες από το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο «Ship Art», Κηφισοδότου 15, Άνω Πετράλωνα. Εικαστική επιμέλεια: Sofia Boboli.
Την επόμενη Δευτέρα, 21 Μαΐου, ώρα 6:30 μ.μ., σας προσκαλούμε στο Ανοιξιάτικο Πάρτυ Γιόγκας Γέλιου, στη Σχολή Εικαστικών «SHIP ART» της Σοφίας Μπόμπολη, στoν πεζόδρομο Κηφισοδότου 15, πολύ κοντά στη στάση ΗΣΑΠ Πετραλώνων, για να γελάσουμε, να χαρούμε και να χορέψουμε, ανάμεσα σε σημαντικά ζωγραφικά και εικαστικά έργα!!!!
Μαζί μας θα είναι για να μας διασκεδάσουν οι καλλιτέχνες ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΥΤΕΛΛΟΥ (φωνή), και ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΞΥΛΑΡΗΣ (μπουζούκι - φωνή)!!!!
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 697 493 18 82.
Αν θέλετε να λαμβάνετε εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις Συναντήσεις μας, γράψτε μας το e-mail σας για να λαμβάνετε ένα ενημερωτικό e-mail, ή δώστε μας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, για να σας στέλνουμε ενημερωτικά sms!!!!
— Το Κλαμπ Γέλιου Ακρόπολης είναι το μόνο Κλαμπ Γέλιου στην Αθήνα, που πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και εβδομαδιαίες συναντήσεις Γιόγκας Γέλιου δωρεάν και ανοιχτές για όλους!!! —

— * * * * * * —

ACROPOLIS OF ATHENS' LAUGHTER CLUB
PHOTOS FROM THE CELEBRATION
OF THE WORLD LAUGHTER DAY 2018
Monday, May 13, 2018
8 Certified Laughter Yoga Leaders and 35 plus participants enjoyed a hilarious celebration of the World Laughter Day – World Peace through Laughter 2018!!!!! It was a really wonderful and joyous meeting with heightened spirits!!!!! hohohohoho









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου