Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017









ΚΛΑΜΠ ΓΕΛΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Φωτογραφίες από το Πάρτυ των 5ων Γενεθλίων του Κλαμπ Γέλιου Ακρόπολης, στη Σχολή Εικαστικών «SHIP ART» της Σοφίας Μπόμπολη, την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου!!!
9 Συντονιστές και 25+ συμμετέχοντες σβήσαμε τα κεράκια της τούρτας και ευχηθήκαμε να τα Εκατοστήσει το Κλαμπ Γέλιου Ακρόπολης!!!! Χορέψαμε και γελάσαμε ανάμεσα σε σημαντικά έργα τέχνης και είχαμε μια ανεπανάληπτη και χαρούμενη Συνάντηση, όπως μας έχει γίνει συνήθεια τώρα πια κάθε Δευτέρα, με χορό, τραγούδι, παιχνίδι και γέλιο!!!!
Στην Ευγενία Χατζηχρήστου ευχηθήκαμε Χρόνια Πολλά για την Ονομαστική της Γιορτή, και στον Μανώλη Κλώθο τραγουδήσαμε το τραγούδι των γενεθλίων για τα Γενέθλιά του, και του ευχηθήκαμε Να τα Εκατοστήσει!!!!
Η επόμενη δωρεάν εβδομαδιαία συνάντησή μας, θα γίνει την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στο Καφέ «Grek», στην οδό Mιαούλη 15 και Παπανικολή, Πλατεία Ψυρρή, πολύ κοντά στο σταθμό Μετρό και ΗΣΑΠ Μοναστηρακίου!!!
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 697 493 18 82
Αν θέλετε να λαμβάνετε εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις Συναντήσεις μας, γράψτε μας το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό email, ή δώστε μας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, για να σας στέλνουμε ενημερωτικά sms!!!!
— Το Κλαμπ Γέλιου Ακρόπολης είναι το μόνο Κλαμπ Γέλιου στην Αθήνα, που πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και εβδομαδιαίες συναντήσεις Γιόγκας Γέλιου δωρεάν και ανοιχτές για όλους!!! —

— * * * * * * —

ACROPOLIS OF ATHENS' LAUGHTER CLUB
PHOTOS FROM OUR BIRTHDAY PARTY
Monday, December 18, 2017
9 Certified Laughter Yoga Leaders and 25 plus participants celebrated the 5th birthday anniversary of our Laughter Yoga Club, and enjoyed a hilarious Session today, as it happens every week!!!!! It was a really wonderful and joyous meeting with heightened spirits!!!!! Hohohohoho
Our next free weekly session on Thursday, December 28, at 6 pm.!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου