Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν Βιωματικό Σεμινάριο Γιόγκας Γέλου με θέμα: ΓΕΛΙΟ - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Δωρεάν Βιωματικό Σεμινάριο Γιόγκας Γέλιου με θέμα: ΓΕΛΙΟ – ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Γνωρίστε την Γιόγκα Γέλιου και το κυριώτερο απολαύστε τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό σ’ αυτό το δωρεάν βιωματικό σεμινάριο.
Μια 4ωρη ανανέωση του οργανισμού μας - ψυχολογικά, σωματικά, νοητικά!! Μια γερή δόση γιόγκας γέλιου, για να νιώσουμε καλύτερα!

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015, από 14:00 έως 18:00.

Χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου: Ο Πολυχώρος Shantom - Λήδα Shantala, οδός Tριπόλεως 35Α, κοντά στη στάση μετρό Χολαργός.
Οδηγίες για το πώς θα έρθετε, θα βρείτε εδώ:
http://shantala.gr/sh_map.html

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν.

Εισηγητής: Τόλης Βούλγαρης, Συντονιστής Κλαμπ Γέλιου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Σύμβουλος Θήτα Healing.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής το αργότερο μία (1) ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του σεμιναρίου στο τηλέφωνο 697 493 18 82.

Εξοπλισμός: Δεν απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός. Προτείνονται άνετα ρούχα, που να μην εμποδίζουν την κίνηση.

Ώρα προσέλευσης: 13.30 – 14.00.

Η Γιόγκα Γέλιου είναι μια διασκεδαστική μορφή άσκησης, με την οποία βιώνουμε στον οργανισμό μας όλα τα οφέλη του γέλιου, που είναι πολλαπλά:

Μείωση του άγχους και του στρες, βελτίωση της υγείας, αύξηση της ενέργειας σε όλα τα επίπεδα (ψυχικό, σωματικό, νοητικό), τόνωση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης, που τελικά συμβάλλουν στην αύξηση της ποιότητας της ζωής μας, και στην ενίσχυση της ικανότητάς μας να αντιμετωπίζουμε πιο θετικά και πιο αποτελεσματικά τις πιεστικές ανάγκες της καθημερινότητας.

Λίγα λόγια για τον Εισηγητή:
Ο Τόλης Βούλγαρης συντονίζει Κλαμπ Γέλιου στην Αθήνα και στην Κυψέλη ανελλιπώς από το 2012 σε εθελοντική βάση. Έχει σπουδάσει ψυχολογία, ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική ψυχολογία και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της European Association οf Counseling. Έχει πολύχρονη πείρα σε ομάδες Σωματικής Ψυχοθεραπείας. Είναι Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα Healing.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου